سفارش تبلیغ
صبا ویژن
فرق اسلام ومسیحیت

میلاد حضرت مسیح بر تمامی مسیحیان و دین داران به خصوص مسلمین جهان

 مبارک باد

 

 

خداوند بعد از اینکه 123998 پیامبر مبعوث نمود ،پیامبری به نام حضرت عیسی مبعوث کرد که از مادری پاک دامن و به طرز معجره آسائی به دنیا آمد و در گهواره پیامبری خود را اعلام کرد وبا معجزه های شگفت انگیز مثل شفای بیماران صعب العلاج ،زنده کردن مردگان ، و غیره بسیاری از مردم را به این دین جلب کرد که باعث شد که یهودیان پیامبر کش احساس خطر کنند به همین جهت به فکر قتل این پیامبر بزرگ کردند که به اذن خداوند از نظر ها غائب شد و حضرت مسیح بعد از خود مژده پیامبری آخر الزمان داده و مردم را به پیروی از آن حضرت کردند و خداوند بعد از عروج حضرت مسیح مدت طویلی مردم را بدون پیامبر قرار داد  که بعد از عروج پیامبر تبلیغ دین مسیحیت بدست حواریون قرار گرفت و بعد از انها حدود250 سال دیگر کسی مبلغ دین نبود که باعث تحریفاتی در دین مسیحیت ویهودیت شد که بعد از آن مدت مردی در جزیره العرب به دنیا آمد که در جوانی به امانت داری معروف بود و دراخلاق بینظیر بود و با دیگر افراد جامعه که مشغول بت پرستی بودند فرق داشت و او آئین جدش حضرت ابراهیم را انجام می داد و خداوند چنین مردی را لایق سپردن دین خود دانست  و محمد امین صل الله علیه وآله والسلم را به پیامبری مبعوث کرد که دین اسلام ادامه دین مسیحیت است

 

**********************************************************************************************

 

فرق اسلام و مسیحیت   !
دو نفر از جوانان مسیحى که مسلمان شده و براى تحصیلات دینى به مراکشرفته بودند، تعریف مى کردند که : چند سال قبل ، در اسپانیا زندانى شده بودیم . درزندان با یک جوان مسلمان عراقى آشنا شدیم . او روزها به هنگام بیکارى ، در گوشه اىمى نشست . و با صوتى خوش قرآن مى خواند. ما که مسیحى بودیم و زبان عربى نمى دانستیم : از حرفهاى او چیزى نمى فهمیدیم ، اما از قرآن خواندنش لذتى معنوى مى بردیم . بههمین خاطر تصمیم گرفتیم که از اوقات فراغت خود استفاده کرده . عربى یاد بگیریم . نزد همان جوان مسلمان ، کم کم عربى را یاد گرفتیم ، طورى که هر گاه او قرآن خواند،ما معنى آیات را مى فهمیدیم ، تا این که او یک روز این آیه را خواند: ((از خداوند رحمتش را بخواهید.))و سپس آیه اى خواند که : ((بخوانید مرا، تا اجابت کنمشما را.))و بار دیگر، این آیه را تلاوت کرد: ((هنگامى که بندگانم از من چیزى بخواهند، من به آنان نزدیکهستم .))در این هنگام ما به فکر فرو رفتیم که چقدر بیناسلام و دین مسیحیت (فعلى ) تفاوت است . مسلمانان هرگاه بخواهند با خدا حرف بزنند،احتیاج به واسطه ندارند. ولى مسیحیان در دین خود تشریفات پوچ و بیهوده اى دارند. آنها مى گویند که هیچ کسى نمى تواند بدون واسطه با خدا حرف بزند و براى این کارحتما باید نزد کشیشها برود و به گناهان خود اعتراف کند و پولى بپردازد تا کشیش اورا بیامرزد، در حالى که خود کشیش ؛ هیچ راهى به سوى خداوند ندارد.
ما از شنیدناین آیات منفعل شده و به شک افتادیم . و با خود فکر کردیم : آیا به راستى خداوند بهما نزدیک است و ما بدون واسطه مى توانیم از او بخواهیم ؟))مدتى گذشت تا اینکه روزى در زندان گرفتار عطش و تشنگى شدیمو هیچکس هم در محوطه زندان نبود تا از او آب بخواهیم . وقتى که از تشنگى به حالتمرگ افتادیم ، ناگهان به یاد آیات قرآن افتادیم و دعا کردیم که : ((خدایا، اگر این آیات از جانب تو و محمد صلى الله علیه و آلهفرستاده توست ، به داد ما برس که داریم از تشنگى هلاک مى شویم .))در این موقع ، ناگهان از دیوار مقابل ما، جوى آبى جارىگردید. ما از آن آب نوشیدیم و سیراب شدیم و در همان لحظه تصمیم گرفتیم که مسلمانشویم . پس از رهایى از زندان اسلام را اختیار نموده و براى ادامه تحصیلات به اینجاآمدیم

 

آدابى از قرآن ص 205



*** مارابانظرات خوددرنشرمعارف اهلبیت(ع)یاری دهید***  

نوشته شده توسط شیعه مولا علی (ع)اگر خداتوفیق دهد در سه شنبه 91/10/5 ساعت 9:38 عصر موضوع | ***استفاده از مطالب باذکرمنبع وفرستادن صلوان باعجل فرجهم مانعی ندارد*** .التماس دعا***لینک ثابت


چرا باید از جامعه فقر زدائی کنیم؟

فقر غمبارترین مصیبتى است که در زندگى دامنگیر انسان شده است تلاشهاى بشریت در طول تاریخ دست به دست هم داد تا این آفت را ریشه کن کند ولى على رغم این تلاشها و کوششها ریشه کن نشد و همچنان باقى ماند و تا به امروز قربانیان زیادى را از جامعه بشریت در کام خود فرو برده است.
خداوند سبحان پیامبران و رسولان را با معجزه‏هاى روشنى برانگیخت که درمان رذلیت اجتماعى را با خود داشتند ولى همیشه این فرستادگان الهى با دسیسه‏ها و توطئه‏هاى ثروتمندان روبرو شدند که در آغاز صف دشمنى با انبیاء و رسالتشان حرکت مى‏کردند.
اسلام که آخرین پیام آسمانى به زمینیان است با خود شیوه و راه استوارى را براى زندگى آورد که حل همه دشواریهاى بشریت - و در رأس آن - فقر را تضمین کرده و پایه‏هاى درستى را براى ساختار نظام اقتصادى قرار داده است که همه وسایل سعادت آسایش و پیشرفت را با خود دارد و همزمان براى رویارویى با خطرات موانعى را براى جلوگیرى از نفوذ آسیبهاى اقتصادى به جامعه اسلامى پیش بینى کرده است خطراتى که منشأ اصلى آن بیماریهاى اقتصادى چون ثروتمندى تبذیر بخل ربا و احتکار است که منشأ روحى و اجتماعى دارد.
امام على علیه‏السلام وقتى زمام حکومت را بدست گرفت که فقر در نتیجه تجمع ثروت نزد طبقه خاصى از بنى امیه در دوران خلافت عثمان به اوج خود رسیده بود و این امر باعث گردید که شکاف عمیقى میان دو طبقه ثروتمندان و تهیدستان به وجود آید از این رو مسئولیت سنگینى در ریشه کن کردن این بیمارى جانکاه بر دوش امام علیه‏السلام افتاد و نهایت تلاش خود را صرف کرد تا جامعه اسلامى را به مرز عدالت اسلامى برساند که در زمان پیامبر(ص) حمکفرما بود لذا مى‏بینیم که امام علیه‏السلام همه توان خود را در قول و عمل بسیج مى‏کند تا با اسباب و علل فقر مبارزه کند و شیوه جاودانه‏اى را براى برپایى جامعه‏اى عادل پى ریزى کرد که در آن فقیر با غنى برابر بود و حد غنى با تواضع به فقیر نزدیک مى‏شد و فقیر با عزت نفس خود را به حد غنى بالا مى‏برد.



*** مارابانظرات خوددرنشرمعارف اهلبیت(ع)یاری دهید***  

نوشته شده توسط شیعه مولا علی (ع)اگر خداتوفیق دهد در سه شنبه 91/10/5 ساعت 9:16 عصر موضوع | ***استفاده از مطالب باذکرمنبع وفرستادن صلوان باعجل فرجهم مانعی ندارد*** .التماس دعا***لینک ثابت


محرومیت زدائی در اندیشه امام خمینی(ره)

حضرت امام خمینی(س) در 21 فروردین 1358 یعنی دقیقا 9 روز بعد از اعلام نظام جمهوری اسلامی ایران، در اولین اقدام اولویت بندی شده خود، در پیامی به ملت با اعلام افتتاح حساب شماره 100 به منظور خانه سازی برای مستضعفان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را بنیان می نهند.

محتوای این پیام ترسیمی از برنامه های منظور نظر حضرت امام به منظور فقرزدایی و بسط رفاه و عدالت اجتماعی با مشارکت همه جانبه و بسیج عمومی مردم ایران از طریق سازندگی کشور و نتیجتا ارائه الگویی از جامعه سالم و پیشرفته در ابعاد مادی و معنوی به جهانیان بر مبنای آموزه های دینی می باشد.

در طلیعه پیام ضمن اشاره به امر سازندگی، بر وضع اسف بار مسکن مردم و محروم بودن قشر عظیمی از جامعه از داشتن خانه، این امر را مصیبتی قلمداد کرده اند که با توجه به وجهه ظالمانه و تبعیض آمیز آن، در نظام جمهوری اسلامی قابل تحمل نمی باشد:

« این از حد اقل [حقوق‏] هر فرد است که باید مسکن داشته باشد... همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسى در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامى است که براى این مسئله مهم چاره‏اى بیندیشد، و بر همه مردم است که در این مورد همکارى کنند.

این جانب حسابى به شماره 100 در تمام شعب بانک ملى افتتاح کرده و از همه کسانى که توانایى دارند دعوت مى‏کنم که براى کمک به خانه‏سازى براى محرومان به این حساب پول واریز کنند... تا با صرفه‏جویى و دقت کامل خانه‏هاى ارزان قیمتى بسازند و در اختیار محرومان قرار بدهند، و در این طرح به هیچ وجه پولى در برابر خرید زمین پرداخت نشود... دولت نیز تصمیمات لازم را در تأمین آب و برق و اسفالت و وسایل ایاب و ذهاب و مدرسه و درمانگاه و دیگر نیازمندیهاى عمومى فراهم سازد.» (صحیفه امام، ج‏6، ص: 519)

امر فقرزدایی و رفع محرومیت و تامین رفاه عمومی هر چند در اندیشه و نظر امام جایگاه دیرینه ای دارد ودر دورانهای مختلف مبارزه بر آن تاکید شده و از گرفتاری های این چنینی مردم به تلخی یاد شده است، اما بعد از پیروزی انقلاب، سمت و سویی عملی یافته و به جدّ بدان پرداخته شده است. سوابق امر گویای آن است که حضرت امام در آستانه ترک تهران به سمت قم در تاریخ نهم اسفند 1357 در پیامی 14 ماده ای در باب انقلاب و مسائل داخلی کشور در بند 3 آن خطاب به کارگران چنین فرموده اند:

«کارگران کارخانه‏ها و دیگر کارگران و کارمندان و طبقات مستضعف باید بدانند که اسلام از بدو ظهور طرفدار آنان بوده و در حکومت عدل اسلامى به آنان اجحاف نمى‏شود و نخواهد شد... من به دولت راجع به مجانى کردن آب و برق و بعضى چیزهاى دیگر فعلًا براى طبقات کم بضاعتى که در اثر تبعیضات خانمان برانداز رژیم شاهنشاهى دچار محرومیت شده‏اند- و با برپایى حکومت اسلامى به امید خدا این محرومیتها برطرف خواهد شد- سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد.» (صحیفه امام، ج‏6، ص: 262 و 263)

در همین روز (نهم اسفند) حضرت امام ضمن فرمانی به شورای انقلاب حکم مصادره اموال سلسله پهلوی و وابستگان به آنها را به نفع مستمندان از هر طبقه و کارگران و کارمندان ضعیف صادر و سنگ بنای بنیاد مستضعفان را بنیان می نهند. (همان، ص267)

همچنین در روز بعد یعنی دهم اسفند ماه در جمع مردم قم، ضمن اشاره به حکم مصادره اموال سلسله پهلوی و وابستگان آنها با تاکید بر فراهم آوردن رفاه و خانه سازی برای مستضعفین و بینوایان به نیاز اصلی انسانها یعنی ارتقاء معنوی که در نظام طاغوتی به یغما رفته بود، تاکید ویژه دارند:

«ما علاوه بر اینکه زندگى مادى شما را مى‏خواهیم مرفه بشود، زندگى معنوى شما را هم مى‏خواهیم مرفه باشد. شما به معنویات احتیاج دارید. معنویات ما را بردند اینها. دلخوش نباشید که مسکن فقط مى‏سازیم، آب و برق را مجانى مى‏کنیم براى طبقه مستمند، اتوبوس را مجانى مى‏کنیم براى طبقه مستمند، دلخوش به این مقدار نباشید. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت مى‏دهیم؛ شما را به مقام انسانیت مى‏رسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ این قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است. ما، هم دنیا را آباد مى‏کنیم و هم آخرت را. یکى از امورى که باید بشود همین معناست که خواهد شد. این دارایى از غنایم اسلام است و مال ملت است و مستضعفین. و من امر کرده‏ام به مستضعفین بدهند، و خواهند داد.» (صحیفه امام، ج‏6، ص: 273)

بلافاصله در روز بعد (11 اسفند 57) به خبرنگار روزنامه اطلاعات می فرمایند:

«هرچه زودتر باید مشکل مسکن برای بی خانمانها و فقرای ایران حل گردد و برای هر خانواده مسکن مورد نیازشان تأمین شود، آب و برق برای فقرا و بی بضاعتها باید مجانی گردد.» (همان، ص 297)

اکنون و با توجه به آنچه آمد، دریافت می شود که یکی از اصلی ترین اهداف و دغدغه های امام خمینی(س)، فقرزدایی و رفع محرومیت در جامعه و در قدم اول برای نیل به این هدف، خدمت رسانی به این اقشار با اولویت تامین مسکن، درمانگاه و بهداری، راه و سایر امکانات از جمله آب و برق مجانی برای آنان بوده است. (همانها که او آنها را ولی نعمت خود می دانست و خدمت به آنها را بالاترین عبادت به حساب می آورد) و اقدامات علمی نظیر نهاد سازی ها، تاسیس بنیادهای ذیربط (مسکن و مستضعفان) و در کنار آن تشکیل کمیته امداد و جهاد سازندگی با حجم عظیم خدمت رسانی به محرومترین اقشار اجتماعی و اقداماتی همچون حساب شهید رجایی و ... در هیمن راستا است که شکل می گیرد. اما اینکه اهداف و منویات حضرت امام در این زمینه و به وسیله این نهادها به چه میزان تحقق یافته است، گزارش کاری دقیق و شفاف بدون آمار سازیهای غیر واقعی و فریب دهنده پاسخگوی آن خواهد بود که شاید یکی از وظایف اصحاب رسانه پرداختن به این مهم باشد، اما آنچه مسلم است سلسله توطئه ها یی که از فردای پیروزی انقلاب در شکلهای مختلف نظیر تلاش برای به تعطیلی کشاندن امر صنایع و کارخانه ها و ضایع کردن کشاورزی و محصولات آن نظیر خرمن سوزی ها، درگیری های محلی و منطقه ای با عنوان دروغین دفاع از قومیت ها و بسیاری توطئه های دیگر در ابعاد داخلی و بلوکه کردن دارایی ها، تحریم ها و جنجال آفرینی های بین المللی و سهمگین تر از همه وقوع جنگ تحمیلی و خسارتهای ناشی از آن قطعا در تحقق این خواسته ها وقفه جبران ناپذیری به وجود آورد که بدون شک منطبق بر اهداف دشمنانی بود که موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران را به ضرر موقعیت خود ارزیابی می کردند. اما واضح است که این منویات از اصول راهبردی و محکمات انقلاب است و هرگاه بدان پرداخته شود بسیاری مصالح نظام و انقلاب را تامین خواهد کرد.

و در پایان:

«همه آرمان و آرزوى ملت و دولت و مسئولین کشور ما است که روزى فقر و تهیدستى از جامعه ما رخت بربندد و مردم عزیز و صبور و غیرتمند کشور از رفاه در زندگى مادى و معنوى برخوردار باشند. خدا نیاورد آن روزى را که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایه دارها گردد و اغنیا و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشترى برخوردار شوند. معاذ اللَّه که این با سیره و روش انبیا و امیر المؤمنین و ائمه معصومین- علیهم السلام- سازگار نیست، دامن حرمت و پاک روحانیت از آن منزه است، تا ابد هم باید منزه باشد و این از افتخارات و برکات کشور و انقلاب و روحانیت ما است که به حمایت از پابرهنگان برخاسته است و شعار دفاع از حقوق مستضعفان را زنده کرده است. از آنجا که محرومیت‏زدایى، عقیده و راه و رسم زندگى ما است، جهانخواران در این مورد هم ما را آرام نگذاشته‏اند و براى ناتوان ساختن دولت و دست‏اندرکاران کشور ما حلقه‏هاى محاصره را تنگتر کرده‏اند و بغض و کینه و ترس و وحشت خود را در این حرکت مردمى و تاریخى تا مرز هزاران توطئه سیاسى- اقتصادى ظاهر ساخته‏اند و بدون شک جهانخواران به همان میزان که از شهادت طلبى و سایر ارزشهاى ایثارگرانه ملت ما واهمه دارند، از گرایش و روح اقتصاد اسلام به طرف حمایت از پابرهنگان در هراسند و مسلّم هر قدر کشور ما به طرف فقرزدایى و دفاع از محرومان حرکت کند، امید جهانخواران از ما منقطع و گرایش ملتهاى‏ جهان به اسلام زیادتر مى‏شود.» (صحیفه امام، ج‏20، ص: 341 و 342)



*** مارابانظرات خوددرنشرمعارف اهلبیت(ع)یاری دهید***  

نوشته شده توسط شیعه مولا علی (ع)اگر خداتوفیق دهد در سه شنبه 91/10/5 ساعت 10:59 صبح موضوع | ***استفاده از مطالب باذکرمنبع وفرستادن صلوان باعجل فرجهم مانعی ندارد*** .التماس دعا***لینک ثابت


انقلاب اسلامی ومحرومیت زدائی

با نگاهی گذرا به مجموعه اقدامات و تلاشهایی که در جهت محرومیت زدایی و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف درطول حیات پربرکت نظام جمهوری اسلامی، صورت گرفته است و مقایسه وضعیت کشور با قبل ازپیروزی انقلاب ، هر ناظر منصفی به حرکت پیگیر و مستمر انقلاب اسلامی در راستای محرومیت زدایی از چهره کشور و تحقق کشوری پیشرفته و توسعه یافته اذعان خواهد نمود بویژه اگر بدانیم که این اقدامات و پیشرفت ها با وجود دشمنی ها و کارشکنی های قدرتهای بزرگ وتحمیل جنگ و تحریمها صورت گرفته است بگونه ای که بحمد الله امروز شاهدیم که بسیاری از مناطق دور افتاده و روستاهای محروم کشور از نعمت آب لوله کشی و آشامیدنی سالم، برق ، گاز و امکانات مخابراتی و جاده و راه برخوردار شده اند چیزی که از داشتن آن در رژیم گذشته محروم بودند و به امید وآرزوی آنها تبدیل شده بود و با تلاش نظام جمهوری اسلامی تحقق پیدا نمود ( جهت آشنایی و اطلاع از اقدامات صورت گرفته توسط دولت به کتاب رویش ؛ در آمدی بر کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ، علی اکبر کلانتری ، قم: نشر معارف و کتاب انقلاب اسلامی، جمعی از نویسندگان ، قم: نشر معارف مراجعه شود ) انقلاب اسلامی از همان آغاز بر اساس تعالیم نورانی اسلام، رفع محرومیت از کشور و حمایت از اقشار مستضعف و محروم جامعه را به عنوان یکی از اهداف و رسالتهای خویش برگزید و بر آن همت گمارد همانگونه که در عهد نامه امیر المومنین علیه السلام به مالک اشتر حمایت و توجه به امور محرومان را از وظایف حکومت اسلامی بر شمرده است در جایی که فرمود : ثم الله الله فی الطبقه السفلی من الذین لا حیله لهم من المساکین و المحتاجین و اهل البوسی و الزمنی فان فی هذه الطبقه قانعا و معترا و احفظ لله ما استحفظک من حقه فیهم و اجعل لهم قسما من بیت مالک و قسما من غلات صوافی الاسلام فی کل بلد فان للاقصی منهم مثل الذی للادنی و کل قد استرعیت حقه ؛ سپس خدا را خدارا در خصوص طبقات پایین و محروم جامعه که هیچ چاره ای ندارند از نیازمندان و گرفتاران و دردمندان و زمین گیران، همانا در این طبقه محروم گروهی خویشتن داری کرده و گروهی به گدایی دست نیاز بر می دارند پس برای خدا پاسدار حقی باش که خداوند برای این طبقه معین فرموده است بخشی از بیت المال و بخشی از غله های زمین های غنیمتی اسلام را در هر شهری به طبقات پایین اختصاص ده زیرا برای دور ترین مسلمانان همانند نزدیک ترین آنان سهمی مساوی وجود دارد و تو مسئول رعایت آن می باشی . ( نهج البلاغه ، نامه 53) بر این اساس در قانون اساسی که بر پایه مبانی و اصول اسلام شکل گرفته است و منشور نظام و مبنای حرکت کشور محسوب می گردد رفع تبعیض ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه در تمام زمینه های مادی و معنوی و پی ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه بر طبق ضوابط اسلامی جهت ایجاد رفاه و رفع فقر و بر طرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینه های تغذیه و مسکن و کار وبهداشت و تعمیم بیمه از اهداف دولت جمهوری اسلامی بر شمرده شده و دولت موظف است همه امکانات خود را برای تحقق آن بکار بندد ( قانون اساسی ،اصل سوم ) در این میان نقش رهبری نظام و هدایتهاو پیگیریهای مستمر ایشان در این جهت ، نقش محوری و مهمی بوده و می باشد مرحوم امام با ابتکار تاسیس کمیته امداد و بنیاد مستضعفان از همان آغاز شکل گیری نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه به این مساله را نشان داده و همواره بر ان تاکید نمودند و وصیت نامه الهی سیاسی ایشان و توجه به رعایت حال محرومان و مستضعفان بخوبی گویای دغدغه ایشان در این مورد است مقام معظم رهبری نیز همواره بر توجه به اقشار محروم جامعه تاکید نموده و تمامی دولتها را به توجه به این امر و تلاش در این جهت رهنمون ساخته اند ایشان جهت گیری کلی سیاست های دولت را تامین منافع طبقات محروم جامعه دانسته و مهمترین مساله نظام را رفع فقر و محرومیت معرفی نمودند و فرمودند : مهم این است که جهت کلی سیاسته ای ما در همه این مراکز ( مجلس و دولت وقوه قضائیه) بایستی تامین و حفظ منافع طبقات محروم و مستضعف باشد . ( منشور دولت اسلامی ، بازخوانی مواضع و انتظارات مقام معظم رهبری از قوه مجریه ، دفتر جریان شناسی تاریخ معاصر ، 1384، ص 87 دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام 14 آذر 69)مهمترین مساله دستگاه ما و نظام جمهوری اسلامی همان چیزی است که همه ما به آن معتقدیم و بارها گفته ایم یعنی کوشش برای رفع فقر و محرومیت در جامعه و حمایت و کمک به طبقات مستضعف و محروم ( منشور دولت اسلامی ، ص 89 سخنرانی در دیدار با اعضای هیئت وزیران ، 3 شهریور 70) البته روشن است که هنوز تا رفع کامل محرومیت از چهره کشور و رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم که با تلاش مسئولان نظام و همراهی مردم دستیابی به آن دور از دسترس نیست .



*** مارابانظرات خوددرنشرمعارف اهلبیت(ع)یاری دهید***  

نوشته شده توسط شیعه مولا علی (ع)اگر خداتوفیق دهد در سه شنبه 91/10/5 ساعت 10:56 صبح موضوع | ***استفاده از مطالب باذکرمنبع وفرستادن صلوان باعجل فرجهم مانعی ندارد*** .التماس دعا***لینک ثابت


<      1   2   3   4      
http://www.games-casino.us/
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید